<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7961136623772154589\x26blogName\x3dwelcome+to+my+blogger\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://windaawin.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dms\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://windaawin.blogspot.com/\x26vt\x3d-5299955007176448425', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=8076742059755845825&blogName=PIECE+OF+HEAVEN&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLUE&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Flov-ebites.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
+Follow | Dashboard
Baby, don't say goodbye.

ABOUT ME



WINDA CHUEE
16TEEN Y/O THIS YEAR
SEGAMAT,JOHORE
TAKEN BY EGLOWARD


Archives:
Disember 2011 Jun 2012

Isnin, 12 Disember 2011 { 6:27 PG }



TERIMA KASIH SISTER MIAAA :)



comel kan dia?dah takpayah cakap,aku mmg dah tau dah akak aku ni comel,heee.kak miaa terima kasih sangat-II sebab akk dah bagi semangat dekat aku tady yea.adk JANJI dengan akk adk takkan putus asa walaupon adk dengan dia dah takde pape okea sygg.adek takkan tinggalkan akk lage macam semalam.sorry ye kalau adk cakap bukan-II dkt akk,adk sedih giler time tu kak.

akk miaa adk akan ingat benda ni sampai bila-II tao 
"AKAK SAYANGKAN ADIK,
JANGANLAH BUAT MACAM NI,
MACAM NAK TINGALKAN AKU JE DIK :( "

hee,carryingkan akk aku ni.sebabtulah aku SAYANGKAN DIA SANGAT-II tao.kak kau jangan berani nak tinggalkan aku faham!kau jangan nak sombong dengan aku jugak tao.lau tak adik merajuk dengan akk forever and everr,adk duli ap,aslkan akk jangan tinggalkan aku,heee.

sister miaa bace ni,bace tao :)

APAPON YANG TERJADI,
KUKAN SLALU ADA UNTUKMU,
JANGANLAH KAU BERSEDIH"COS EVERYTHING'S GONNA BE OKAY",

KHAS UNTUK AKK MIAA,DARIPADA ADIK WINDA :)


Ahad, 11 Disember 2011 { 11:45 PG }



 AKU DAH TAKTAHU NAK CAKAP APA LAGI :'(



korang dah bacakan tajuk aku dekat atas ni?so aku nak start citer pasal aku dan dia.aku betol-II kecewa dengan kau,nak tao sebab apa?sebab kau dah banyak bagi HARAPAN dan SEMANGAT dekat aku.kau selalu cakap dekat aku macam ni 

"BABY TOLANGLAH BERUBAH DEMI HUBUNGAN NI,BABY TOLONGLAH JANGAN TIPU PAPA LAGI,BABY DAH BESARKAN,DAH MATANGKAN,SO BABY BOLEH FIKIRKAN MANA POSITIF DAN MANA NEGATIF".

ya aku tau,aku tau aku dah besar.tapi kau tahu tak macam mana perasaan aku masa dekat ONE SEGAMAT tady?sumpah weh air mata aku dah nak menitis bila kawan aku cakap dia nampak kau dekat dalam panggung wayang semalam.hey if korang semua nak cakap aku ni cengeng sebab hal kecik je,lantak koranglah okea,tapi bagi aku tak kecik,sebab dia tak jujur dengan aku!dia cakap dia ada dekat rumah sehari suntuk tapi,kau ada dekat panggung wayang semalam dengan member-II kau.aku just sedih sebab kau tak terus terang dengan aku,tu yang air mata aku nak menitis dekat situ.tapi nasib baik aku ni pandai coverkan hhahaha.

tapi bagi korang semua yang dah bace blog aku yang ni,apa pendapat korang kalau bf or gf korang tak jujur dengan korang,korang sedih tak?bagi aku,aku sedih sebab dia dah banyak nasihatkan aku apa semua,last-II dia pulak yang tak jujur dengan aku,hermmm nak nagis aku tulis citer aku harini :"(